Enam Raya's FotoPage

By: Enam Raya SK Ampang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Naili's Sentul - by dybb

Sheekeen
Azi
dybb
View all 8 photos...
date: 16/9/05
time: lpas kol saploh

aku, sheekeen ngan azi je yg pegi. huh. tak bes la korang2 yang tak pegi nih. at least korang tak tau la kan cerita rahsia aku masa darjah 5+6.. muahahahaha ingat nak amek gambar foods, tapi alih2 bila nak amek semua dah kena usik.. jadik gambar2 ni je la yg ade heh gambar last ni gambar bulan, aku amek depan gate rumah aku


Thursday, 8-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Gambar2x Nostalgic

6 Raya (1991)
Pengawas SKA (1991)
Pengakap SKA (1991)
View all 4 photos...


Wednesday, 7-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
6 Raya

DikirBaratHariGuru
Class of 1991


Sunday, 4-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Shafiq's Wedding

Mr & Mrs Shafiq
Wedding Gift for Shafiq
Azi & Sheekeen
View all 15 photos...


Saturday, 3-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nazim's Wedding

Mr & Mrs Nazim
Friends
Girlfriends
View all 4 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net